book of ra logo

Book of Ra CLASSIC :

energy kasino

Book of Ra Classic jest prva verzija Book of Ra igre. Akustični kao i vizualni dio Book of Ra igre odnosi se na misteriozni svijet Egipta, te podsjećaju na tajnovite avanture istraživanja piramida te otkrivanja skrivenog blaga. Igra sadrži 9 dobitnih linija te 5 valjaka. Cilj je dobiti što veći broj istih znakova ne isprekidanih drugim znakovima sa lijeve prema desnoj strani.

Simboli ove igre su kao što vidite i na slici ispod : 10, J, Q, K, A , Istraživač, Faraon, Skarabej i Skulptura, te svaki od njih nema istu vrijednost. Posebna priča u ovoj igri su knjige, te su one Scatter simboli. Dobivanjem 3, 4 ili 5 knjiga ostvarujete bonus od 10 besplatnih igra. O detaljima bonusa kao i o scatter simbolima možete čitati na Book of Ra početnoj stranici. Jedina razlika između ove verzije Book of Ra i verzije Book of Ra Deluxe jest što na Deluxe verziji ima 10 dobitnih linija, te je grafički malo promijenjena. Cilj igre je naravno isti.


Klikom na jednu od slika otvorit će vam se galerija fotografija BOOK OF RA igre online!!

book of ra paytable book of ra linije book of ra 200 €Igranje igre Book of Ra na našoj stranici potpuno je besplatno. Stranica je namjenjena za državljane Bih, Slovenije, Crne Gore i Srbije.